pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

KLUB POSTAO OMILjENO MESTO ZA DRUŽENjE

 
DSC_0062_21531.JPG

Dnevni centar,  odnosno klub za starije „Obren Stranjaković“ u Barajevu, koji je 28. decembra 2016. godine svečano otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali već ima stalnih 98 korisnika. Domaćica ovog kluba Brana Popović kaže da naši najstariji sugrađani rado navraćaju u ovaj lepo opremljen klub u kome se druže, čitaju dnevnu štampu ili mogu u društvu da  popiju kafu, odigraju partiju šaha ili domina. Klub je otvoren svakog radnog dana u vremenu od 8 do 16 časova.
Vera Vitezović, socijalni radnik i organizator dešavanja u klubu kaže da dnevni centar  koji radi u okviru Gerontološkog centra Beograd pruža dnevne socijalno-zaštitne usluge i organizuje brojna druga dešavanja. Trenutno jeu toku takmičenje u dominama i igri ne ljuti se čovečea učestvuju članovi kluba iz Barajeva i opštine Čukarica, dok će u narednom periodu biti organizovano i takmičenje u šahu i pikadu. Ovo je vid socijalne podrške starijim sugrađanima, kaže Vera,  koji u ovim klubovima mogu naučiti i nove veštine i na druge načine korisno iskoristiti slobodno vreme.
Klub u Barajevu će 27. marta ugostiti i članove mešovitog hora „Smilje“ koji će u prostorijama dnevnog centra održati koncert sa početkom u 10 časova.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati