pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

SKUPŠTINA ZAKAZANA ZA 23. MART

 

Zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Barajevo Milorad Stevanović zakazao je za četvrtak 23. marta 7. sednicu Skupštine Gradske opštine Barajevo.
Na dnevnom redu ove sednice naći će se ukupno 23 tačke dnevnog reda, među kojima je i Odluka o izmeni Odluke o organizaciji Uprave Gradske opštine Barajevo i Odluka o  prvom rebalansu budžeta Gradske opštine Barajevo za 2017. godinu, kao i izveštaji o radu Skupštine, Uprave Gradske opštine Barajevo i javnih preduzeća za 2016. godinu. Nekoliko tačaka dnevnog reda biće posvećeno Javnom komunalnom preduzeću „10. oktobar“, a to su rebalans poslovanja ovog preduzeće za 2017. godinu i program korišćenja budžetske pomoći -  kapitalnih subvencija za nabavku specijalnog vozila autosmećara-prese. Na dnevnom redu je i predlog odluke o raspisivanju i sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JKP „10. oktobar“ Barajevo.
Odbornici će, između ostalog, razmatrati izveštaje o radu komunalne i građevinske  inspekcije i aktivnostima Kancelarije za mlade, zatim Izveštaj o javnom prevozu na teritoriji Gradske opštine Barajevo i izveštaj o zakupu poslovnog prostora.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati