pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

VELIKI USPEH BARAJEVSKIH STONOTENISERA

 
DSC_0174.JPG

Stonoteniski klub „Barajevo“ duže od  dve denecije svoga postojanja beleži samo zapažene rezultate. Klub ima 50 registrovanih igrača koji nastupaju na takmičenjima od prvenstva Beograda, Srbije, pa sve do prvenstva Evrope. U ženskoj konkurenciji stonoteniserke iz Barajeva punih 11 godina bile su članice Prve lige Srbije, ali su zbog nedostatka sredstava, skupih putovanja i drugih troškova poslednje dve godine izostale iz takmičenja u najvišem rangu. Sada im se pruža prilika da se ponovo vrate u prvu ligu jer će 20. i 21. maja igrati baraž u Novom Sadu za povratak u elitno takmičenje.
U Boždarevcu je 14. maja održano prvenstvo Beograda na kome je učestvovalo 70 takmičara. Članica kluba „Barajevo“ Tintor Tijana (11 godina) osvojila je prvo mesto, a Dušica Todorović treće mesto. Daleko najmlađi učesnik ovog prvenstva Vasilije Marinković, koji ima tek 10 godina, takođe je osvojio treće mesto.
Barajevske tenisere sa njihovim trenerima Ljubomirom Petrovićem i Milicom Jovičić primio je i predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović koji im  je čestitao na ovom velikom uspehu i obeća da će opština Barajevo i dalje pružati punu podršku ovom uzornom sportskom kolektivu. Prijemu je prisustvovao i Ivan Vasiljević član Veća Gradske opštine Barajevo zadužen za sport.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati