pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

BOGAT PROGRAM ZA ČLANOVE KLUBA ZA STARIJE U BARAJEVU

 
DSC_0145_86843.JPG

Dnevni centar odnosno Klub za starije „Obren Stranjaković“ u Barajevu otvoren je 28. decembra 2016. godine i za kratko vreme postao je omiljeno mesto za druženje najstarijih naših sugrađana.
Klub koji radi u okviru Gerontološkog centra već ima veliki broj stalnih korisnika. Vera Vitezović, socijalni radnik i organizator dešavanja u klubu kaže da dnevni centar  pruža dnevne socijalno-zaštitne usluge i organizuje brojna dešavanja kao što su takmičenja u šahu, dominama, pikadu, čoveče ne ljuti se.  Ovo je vid socijalne podrške starijim sugrađanima, kaže Vera,  koji u ovim klubovima mogu naučiti i nove veštine i na druge načine korisno iskoristiti slobodno vreme.
Članovi kluba imali su 11. maja priliku da uživaju  u programu koji su za njih izveli članovi mešovitog hora „Smilje“ koje radi u sastavu penzionerskog amaterskog kulturno-umetničkog društva koje već više od 20 godina radi u sastavu Gerontološkog centra. Nastup ovog hora oduševio je publiku, a već krajem maja naši najstariji sugrađani imaće priliku da uživaju u nastupu  folklornog ansambla i grupe pevača kluba za stare iz Lazarevca koji će gostovati u Barajevu 29. maja.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati