pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

DECA SE DRUŽILA SA PRIPADNICIMA MUP-a

 
20171004_Druzenje_sa_policijom_12.JPG

Centar za kulturu Barajevo u saradnji sa GO Barajevo i Policijskom stanicom Barajevo organizovao je program u okviru Dečije nedelje za peko 300 mališana iz Predškolske ustanove i osnovnih  škola iz Barajeva i Vranića koji su imali priliku i zadovoljstvo da se danas druže sa pripadnicima MUP-a Republike Srbije.
Decu i sve prisutne na ovoj manifestaciji koja se odvijalala u porti crkve u Barajevu pozdravili su  predsednik opštine Slobodan Adamović, i zamenik komandira policijske stanice Barajevo Bojan Milutinović, a potom je orkestar policije izveo nekoliko kompozicija  na opšte zadovoljstvo prisutnih.
Bila je ovo prilika da se deca Barajeva upoznaju i druže i sa drugim jedinicama MUP-a. Tu su bili predstavnici jedinice specijalnih vozila, zatim Specijalne antiterorističke jedinice, četa konjanika i vodiča pasa Policijske brigade, predstavnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Barajeva i saobraćajna patrola Policijske stanice Barajevo.
Svi oni bili su danas na raspolaganju deci Barajeva koja su pokazala izuzetno interesovanje za vozila i opremu koju koriste pomenute jedinice, ali je naravno najveće interesovanje bilo za specijalno dresirane pse i konje.
Na kraju ovog lepog druženja deci se obratio i poznati književnik koji piše za decu i mlade Uroš Petrović koga su deca takođe dočekala ovacijama. Po završetku programa Uroš Petrović  je nastavio  druženje sa decom u osnovnim školama u Barajevu i Vraniću.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

PopisPoljop_logo2018.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati