pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

VIŠE OD 1000 DECE UČESTVOVALO U DEČIJOJ NEDELjI

 
glavna_59107.JPG

Organizacija „Deca Barajeva“ u saradnji sa Centrom za kulturu Barajevo, Predškolskom ustanovom i osnovnim školama i ove godine uspešno je realizovala sve programe koji su bili planirani za Dečiju nedelju koja se tradicionalno organizuje svakog oktobra. Više od 1000 dece predškolskog i školskog uzrasta uzelo je učešće u raznim aktivnostima koje su za njih ovom prilikom organizovane od 2. do 8. oktobra, pod  sloganom „Gradimo mostove među generacijama – za radost svakog deteta“.
Deca su u Barajevu delila letke o dečjim pravima, a ispred  Doma kulture u Barajevu pokazali su svoj talenat u oslikavanju platoa  za šta su dobili prigodne poklone, a biblioteka im je dodelila besplatne članske karte.
Deca su takođe prikupljala pomoć u školskom priboru za siromašnu decu, čistila i ulepšavala životnu sredinu, družila sa dečjim pesnikom Urošem Petrovićem i bavila se sportom.
Kao i svake godine najveće interesovanje vladalo je za maskenbal, pa je i ove godine broj učesnika u dečjem maskenbalu u Barajevu i Vraniću bio veliki, a deca su pokazala izuzetnu maštovitost u osmišljavanju svojih maski.
Po prvi put ove godine deca su, zahvaljujući angažovanju Centra za kulturu i Policijske stanice u Barajevu, imala priliku da se druže i upoznaju sa pripadnicima raznih službi i jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

PopisPoljop_logo2018.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati