pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

BARAJEVSKI MEDENjAK

 
20180409_Gl.jpg

U porti crkve Spaljivanje moštiju Svetog Save, drugog dana Vaskrsa,u ponedeljak 9. aprila u Barajevu je održana manifestacija Barajevski medenjak. Promocija meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme održana je po deveti. put, a okupila je brojne izlagače kako iz Barajeva tako i iz cele Srbije.
Manifestaciju koju zajedno organizuju Pčelarsko društvo Barajevo i Centar za kulturu svečano je otvorio predsednik Skupštine GO Barajevo Saša Paunović. Pozdravljajući prisutne, Paunović se zahvalio na veoma dobrom odazivu jer je to dokaz da Pčelarska društva u Srbiji dobro rade, a i da je naša opština ne samo dobar domaćin već i jedan od predvodnika u razvoju ove poljoprivredne grane. Prisutnim posetiocima i gostima obratio se i predsednik Pčelarskog društva Barajevo Dragomir Delić. Manifestacija je okupila 40 izlagača a prisustvovele su i delegacije Udružanja pčelara i poljoprivrednika iz 21. grada Srbije.
Među posetiocima su bili prof. dr Jovan Kulunčević, prof. Dr Mića Mladenović sa katedre za pčelarstvo Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, profesor Miladin Ševarlić predsednik odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije, zamenik predsednika SPOS-a Milutin Bata Petrović... Po završetku izložbe u Domu kulture u Barajevu je održana tribina na temu pčelarstva a dodeljena su i priznanja zaslužnim pojedincima i udruženjima koja su u proteklom periodu dala značajan doprpinos razvoju i unapređenju pčelastva u Srbiji.
Pčelarsko udruženje je pored ostalih dodelilo i 11 priznanja SPOS-a, tri plakete organizacijama sa teritorije naše opštine, a prof. dr Jovan Kulunčević je izabran za počasnog predsednik Udruženja pčelara. Manifestaciju je prigodnim programom uveličao i Folklorni ansambl“Šumadija“

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati