pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

MANIFESTACIJA „IZAĐI MI NA TEGLU“

 
20180828_Tegla_16.JPG

Organizacija “Bašta Mašta” pokrenula je jedinstvenu manifestaciju na teritoriji cele zemlje pod nazivom „IZAĐI MI NA TEGLU“. Konceptualno neobičan, autentičan, prepoznatljiv, društveno odgovoran – karavan manifestacije „Izađi mi na teglu“ u ovoj sezoni posetio je više od 20 gradova širom Srbije u potrazi za naj ajvar majstorom u 2018. godini. Učešće na ovoj manifestaciji uzela je i opština Barajeva.
Povodom Dana i Slave GO Barajevo, manifestacija „Izađi mi na teglu“ održana je u utorak, 28. avgusta 2018. godina sa početkom u 10:00 časova na parkingu iz opštine Barajevo. Manifestaciju su posetili predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović, predsednik GO Grocka Dragoljub Simonović,  predsednik Skupštine GO Rakovica Cvijetin Đukanović, direktor CEBEF-a Damir Handanović, član Opštinskog veća GO Barajevo Aleksandar Delić i član Opštinskog veća GO Rakovica Nebojša Ivanović.
U sklopu manifestacije, organizovan je i „TEGLA BAZAR“ u kome su učešće uzeli brojni izlagači iz Barajeva.  Učešće na takmičenju „Izađi mi na teglu“ u organizaciji Centra za kulturu Barajevo, uzelo je 14 ekipa iz svih Mesnih zajednica opštine Barajevo. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja u pravljenja ajvara je ekipa „Gospođice, gospođe“, drugo mesto osvojila je ekipa „Mešaj, mešaj“ i treće mesto ekipa „Ljute papričice“
Članovi žirija su bili: Violeta Đorđijev, diplomirani tehnolog,  Dušica Petrović, kuvar Etno restorana „Zornića kuća“ i Snežana Ljubojević, kuvar u restoranu „Kod Ivankovića“.
Prvoplasirana ekipa direktno ide na završno takmičenje ovog projekta u Beograd, a kao nagradu za pobedničko mesto na takmičenju u Barajevo dobila je šporet na drva „Smederevac“.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_kodeks.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati