pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

BARAJEVO I LAZAREVAC ZAJEDNIČKI REŠAVAJU PROBLEM KOMUNALNOG OTPADA

 
Barajevo_i_Lazarevac_Kom_otpad_02.jpg

Predsednici gradskih opština Barajevo i Lazarevac, Slobodan Adamović i Bojan Sinđelić, potpisali su danas u Lazarevcu Memorandum o saradnji na uspostavljanju postrojenja za separaciju i reciklažu komunalnog neopasnog otpada nastalog na područjima ove dve susedne opštine.
Predsednici dve gradske opštine nakon potpisivanja su istakla da je ovaj memorandum od ogromnog značaja za građane obe opštine i da predstavlja važan korak u zajedničkom radu na rešavanju pitanja odlaganja komunalnog otpada stanovnika Barajeva i Lazarevca. Stavljanjem potpisa na ovaj memorandum predstavnici opština Barajevo i Lazarevac obavezali su se da će obezbediti uslove za uspostavljanje sistema za upravljanje komunalnim neopasnim otpadom na svojim područjima, kao dela sveukupnog sistema Regionalne deponije komunalnog otpada „Kalenić“.
Potpisivanju memoranduma prisustvovao je i predsednik Skupštine Eko-Tamnava Ub Đorđe Maksimović koji je ovom prilikom najavio da se početak radova na izgradnji pristupnih saobraćajnica i infrastrukture ka budućoj Regionalnoj deponiji „Kalenić“ može očekivati već krajem ove godine, dok se radovi na izgradnji tela buduće deponije mogu očekivati u narednoj godini.
Pored zamenika predsednika GO Lazarevac Miloja Živanovića potpisivanju memoranduma prisustvovali su i predstavnici komunalnih preduzeća iz ove dve opštine.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati