pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

OBAVEŠTENjE GRAĐANIMA POVODOM ODRŽAVANjA IZBORA ZA NARODNE POSLANIKE I ODBORNIKE SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA KOJI ĆE SE ODRŽATI 03. APRILA 2022. GODINE

 
Izbori_2022_Obavestenje.jpg

IZLAGANjE DELA BIRAČKOG SPISKA ZA GRAD BEOGRAD

Do zaključenja biračkog spiska, odnosno 18. marta 2022.godine u 24:00 časa, građani se mogu obratiti Odeljenju za opštu upravu (soba br.57) u redovno radno vreme 7:30-15:30 časova kao i vikendom od 8:00-16:00 časova, za UVID U BIRAČKI SPISAK ZA GRAD BEOGRAD radi provere da li su upisani u birački spisak i da li su upisani podaci tačni (član 14. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku i tačka 10. Uputstva za sprovođenje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku), kao i na internet stranici
https://upit.birackispisak.gov.rs

DONOŠENjE REŠENjA O PROMENAMA U BIRAČKOM SPISKU ZA GRAD BEOGRAD

Do zaključenja biračkog spiska, odnosno do 18. marta 2022. godine u 24:00 časa, građani mogu od Odeljenja za opštu upravu, ZAHTEVATI DONOŠENjE REŠENjA O PROMENAMA U BIRAČKOM SPISKU ZA GRAD BEOGRAD (član 14. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku).
Od zaključenja biračkog spiska pa sve do 72 časa pre dana održavanja referenduma, rešenja na kojima se zasnivaju promene u biračkom spisku donosi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (član 10. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku).

GLASANjE PREMA MESTU BORAVIŠTA U ZEMLjI (IZABRANO MESTO GLASANjA)

Najkasnije 5 dana pre zaključenja biračkog spiska, građani mogu Odeljenju za opštu upravu , PODNETI ZAHTEV DA SE U BIRAČKI SPISAK ZA GRAD BEOGRAD UPIŠE PODATAK DA ĆE BIRAČ NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA GLASATI PREMA MESTU BORAVIŠTA U ZEMLjI (član 15. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku i tačka 8. Uputstva za sprovođenje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku).

BIRAČI KOJI IMAJU BORAVIŠTE U INOSTRANSTVU

Najkasnije 5 dana pre zaključenja biračkog spiska, birači koji imaju boravište u inostranstvu, mogu preko diplomatsko-konzularnog predstavništva Republike Srbije, putem telefona, telefaksa ili elektronskom poštom, Odeljenju za opštu upravu GO Barajevo po mestu svog prebivališta u zemlji, PODNETI ZAHTEV ZA DAVANjE OBAVEŠTENjA O PODACIMA KOJI SU O NjIMA UPISANI U BIRAČKI SPISAK ZA GRAD BEOGRAD (član 16. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku).

Uprava gradske opštine Barajevo · Odeljenje za opštu upravu
1-01-208-1/2022. od 17.februara 2022.godine
ZAMENIK NAČELNIKA UPRAVE
Tihomir Jelić

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_dostava2.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati