pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

PREDSEDNIK ADAMOVIĆ I PREMIJERKA RAZGOVARALI O PROBLEMIMA ŽIVOTNE SREDINE I DRUGIM VAŽNIM PITANjIMA ZA BARAJEVO

 
274368305_3121234351528026_1356475549451272843_n.jpg

Predsednik GO Barajevo, Slobodan Adamović sastao se danas sa predsednicom Vlade Republike Srbije, gospođom Anom Brnabić.
Predsednik Adamović i premijerka razgovali, su pre svega o pitanjima i zahtevima GO Barajevo vezanim za  očuvanje kvaliteta životne sredine na teritoriji naše opštine.
Takođe, se razgovaralo o predstojećim ulaganjima i koracima koje je neophodno preduzeti, ali i o podršci Vlade u realizaciji prioritetnih projekata opštine Barajevo.
Predsednik Adamović je kazao da je zadovoljan današnjim sastankom.
- Danas smo veoma konkretno razgovarali o razvoju opštine Barajevo i dogovorili jasne korake, kako bi što pre realizovali neke od najvažnih projekata za stanovnike naše opštine.
Drago mi je što gospođa Brnabić vrednuje naše dosadašnje rezultate i  lično se zalaže da dobijemo svu neophodnu podršku, kako bi naši sugrađani imali jednake uslove za život, kao i stanovnici centralnih gradskih opština.
Posebno sam zahvalan  što nas premijerka podržava u naporima da učinimo sve da se Barajevo razvija na način koji će nam omogućiti da očuvamo status ekološke opštine, bez zagađivača i tehnologija koje bi mogle da na bilo koji način nepovoljno utiču na bezbednost i zdravlje svih nas.
Napominjem još jednom da smo otvoreni za  saradnju i da ćemo pružiti svu podršku i sadašnjim i budućim investitorima, ali samo dok to ne ugrožava stanje životne sredine. Barajevo je ekološka opština i moja je želja, a i moralna obaveza da tako i ostane - dodao je predsednik.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

e_gradjanin.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_dostava2.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati