pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

ADAMOVIĆ: DOK SAM JA PREDSEDNIK, U BARAJEVU NEĆE BITI RUDNIKA! BAVIM SE ISKLjUČIVO REŠAVANjEM PROBLEMA, NE PRAZNIM PRIČAMA!

 
Resenje_ok.jpg

Nakon jučerašnjeg sastanka predsednika Slobodana Adamovića sa premijerkom gospođom Anom Brnabić, na kome je predsednik tražio da se prekine sa geološkim istraživanjima na teritoriji Barajeva, Ministarstvo rudarstva i energetike je danas donelo rešenje o prestanku važenja rešenja kojim je na teritoriji gradskih opština Barajevo, Sopot i Voždovac bilo odobreno da se vrše istraživanja od strane kompanije " Srbia ZiJin Mining".
Predsednik Adamović povodom toga kaže:
- Pre svega želim da zahvalim gospođi Brnabić na bezrezervnoj podršci, razumevanju i brzom reagovanju. Drago mi je da imamo premijerku koja razume naše potrebe i čini sve da nam pomogne u očuvanju pre svega zdrave životne sredine.
Takođe, smatram da je ovo za nas zaista važno i pokazuje da se ozbiljno bavimo svim problemima i da ih uspešno rešavamo.
Želim da poručim svima onima, koji ovakve i slične situacije koriste isključivo u svrhu lične promocije, da bi bilo mnogo korisnije za našu opštinu, da su za sve ovo vreme koje su potrošili na pisanje uvredljivih i neistinitih tekstova realizovali bar jedan projekat iz oblasti zaštite životne sredine. Onda bi mogli reći da se bore za bolje Barajevo, ovako ostaju samo prazne priče, dok iza mene stoje ozbiljni rezultati i već sutra imamo sastanak povodom izgradnje kanalizacione mreže u okviru projekta "Zelena Srbija" o čemu ću naknadno obavestiti svoje sugrađane. Ovako se bori za svoje mesto i ekološki čisto Barajevo!

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati