pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

RADNI SASTANAK PREDSEDNIKA ADAMOVIĆA I ČLANA GRADSKOG VEĆA GORANA SPASOJEVIĆA

 
Sas01.jpg

Danas je održan radni sastanak predsednika GO Barajevo Slobodana Adamovića i člana gradskog veća Gorana Spasojevića, povodom izbora projekata koji će se naći u budžetu grada za sledeću godinu.
Na osnovu prethodnog sastanka sa rukovodstvom grada, na kome je GO Barajevo dostavila projekte koji su definisani kao prioritet, gospodin Spasojević je predstavio plan grada za naredni period i sa predsednikom razgovarao o onome što je predviđeno za finansiranje u sledećoj godini, kao i u narednom periodu.
“Drago mi je da mogu reći da je većina projekata koje je GO Barajevo delegirala, potpuno spremna za realizaciju što se dokumentacije tiče i da smo većinu uspeli da planiramo u budžetu grada. Takođe, sam zaista prijatno iznenađen obilaskom terena i onim što je do sada urađeno. Siguran sam da ćemo racionalnim planiranjem u godinama koje dolaze uspeti da Barajevo po pitanju infrastrukture bude u istom nivou sa centralnim gradskim opštinama” - kazao je Goran Spasojević.
Predsednik Adamović je kazao da je zadovoljan što je gradsko rukovodstvo pokazalo da ima sluha za rešavanje onoga što je Barajevu najpotrebnije i što poštuje prioritete koje je postavila opština i dodao:
“Zaista mi je važno što postoji spremnost gradskog rukovodstva da nam pomogne u rešavanju onoga što su zaista gorući problemu u Barajevu. Tu pre svega mislim na izgradnju rezervoara i sekundarne vodovodne mreže u Maniću, što je isključivo u nadležnosti Direkcije za izgradnju i građevinsko zemljište Beograda, zatim na izgradnju vodovodne mreže u Beljini i rezervoara Vrapče brdo i Brđanski kraj, kao i osnovne škole u Meljaku. Takođe sam  zadovoljan što su i izgradnja bazena i pijace od strane grada usvojeni kao prioritet.“

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati