pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

PROGLAŠENI NAJBOLjI SPORTISTI ZA 2013. GODINU

 
DSC0581.JPG

Sportski savez Barajevo proglasio je najbolje sportiste opštine u 2013. godini.
Najbolji senior je Aleksandar Spasić, fudbaler FK Veliki Borak, a najbolja seniorka Nevena Nešić, članica Stonoteniskog kluba „ Barajevo“.
Za najbolju juniorku u 2013. godini proglašena je Anđela Milovanović iz Fudbalskog kluba Veliki Borak, dok je najbolji junior bio Srđan Dobričić iz Sportskog kluba „Sensei“.
Najbolji kadet i kadetkinja u prošloj godini bili su  Ivan Mandić iz Košarkaškog kluba „Barajevo“ i  i Milica Nikolić iz Stonoteniskog kluba „Barajevo“.
Među pionirima najbolji su bili Đorđe Stanisavljević iz Košarkaškog kluba „Barajevo“ i Emilija Antanasijević iz Sportskog kluba „Sensei“.
Za najbolji sportski klub u 2013. godini proglašen je  Fudbalski klub „Baćevac“, a Milan Stevanović iz istog kluba proglašen je za fudbalera godine. Najbolji mladi fudbaler u 2013. godini je Dragan Gogić iz Fudbalskog kluba „Vranić“.
Za najperspektivniju mladu sportiskinju proglašena je Ana Petrović članica Stonoteniskog kluba „Barajevo“, a najperspektivniji mladi sportisti su Vasilije Marinković iz Stonoteniskog kluba  „Barajevo“ i Strahinja Ćurčić iz Kajakaškog kluba „Barajevo“.
Prvi put ove godine u cilju unapređenja, promocije i vrednovanja aktivnosti i postignutih rezultata lica sa invaliditetom Sportski savez Barajevo nagradio je sportiste koji su postigli nazapaženije rezultate u 2013. godini.
Za ostvarene sportske  rezultate u paradresurnom jahanju na otvorenom prvenstvu Srbije nagrađeni su članovi konjičkog kluba „Impuls plus“ Igor Stanojević, Vidan Ristić, Vid Petrović i Tanja Milinković.
Priznanja najboljim sportistima i klubovima uručili supredsednik Skupštine Gradske opštine Barajevo Saša Kostić i predsednik Sportskog saveza i član Veća opštine Barajevo zadužen za sport Slavoljub Ćurčić.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_KI2.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati