pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

Delegacija GO Barajevo posetila Vlasotince

 
Vlasotince_za_sajt.jpg

U okviru aktivnosti na realizaciji projekta „Uvođenje geografskog informacionog sistema u Barajevu“ koji finansira Evropska unija u okviru Exchange 3 grant sheme, delegacija Gradske opštine Barajevo gostovala je 19.09.2011. godine u opštini Vlasotince.

Predsednik opštine Vlasotince Srđan Šušulić i predsednica opštine Barajevo Branka Savić potpisali su Memorandum o međusobnoj saradnji ove dve lokalne samouprave na realizaciji projekta .

Program Ehchange 3 usmeren je na uvođenje modela Evropske unije u funkcionisanje i poboljšanje kapaciteta i efikasnosti lokalnih samouprava u Srbiji. Opština Vlasotince je kao jedna od 4 pilot opštine (Lebane, Prokuplje, Leskovac) 2008. godine učestvovala u realizaciji projekta čiji je osnovni cilj bio da se uspostavi efikasniji pristup građana prostorno-planskoj dokumentaciji i doprinese osposobljavanju opštinskih službenika za rad u geografskim informacionim sistemima, upoznavanje sa metodama prikupljanja, modeliranja, skladištenja i organizacije podataka, kao i praktičan rad u GIS softverskom okruženju.

Iskustvo opštine Vlasotince bilo je predmet prezentacije „ GIS kao instrument održivog lokalnog razvoja – Primena GIS-a u lokalnoj samoupravi Vlasotince” kojoj su prisustvovali članovi projektnog tima i predstavnici opštine Barajevo i Lazarevac.


Projekat finansira Evropska unija
Funded by Europian Union

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati