pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

VODA STIGLA DO BELjINE

 
Otvaranje_vodovoda_Beljina_mala72.jpg

Novoizgrađena magistralna vodovodna mreža od rezervosara Vreline do Beljine u dužini od 10 km svečano je puštena u rad 29. novembra. Radove na izgradnji ove mreže finansirala je opština Barajevo i u tu svrhu izdvojila iz svog budžeta oko 70 miliona dinara, dok je grad finansirao izgradnju rezervoara Vreline.
Branka Savić predsednica opštine Barajevo obraćajući se mnogobrojnim građanima i predstavnicima sredstava javnog informisanja istakla je da su građani Beljine posle višedecinijskog čekanja konačno dobili vodu, a da se na mrežu već sada može priključiti oko 1000 domaćinstava. Ona je takođe obećala  da će u naredne dve do tri godine gradsku vodu dobiti svi stanovnici Beljine, Arnajeva, Rožanaca i Manića, za šta je potrebno iugraditi još jedan rezervoar i sekundarnu mrežu.
Branka Savić i predsednik Skupštine grada Beograda svečano su pustili u rad javnu česmu u centru Beljine, a vodu su prvo dobili đaci škole u ovom mestu, kao i dom zdravlja i dom kulture. Priključivanje domaćinstava obavljaće se sukcesivo kako se bude završavala sekundarna mreža.
Aleksandar Antić posebno je istakao značaj vodovoda u Beljini za podizanje kvaliteta života građana ovog dela Barajeva i istakao da je u protekle tri godine grad finansirao asfaltirsnje oko 70 ulica na području opštine Barajevo u nastojanju da obezbedi ravnomeran ratvoj svih delova grada.. On je posebno naglasio da se grad čvrsto drži datog obećanja da će asfalt stići do svake kuće.
Ivan Sretenović, direktor Doma zdravlja iz Barajeva istakao je ogroman značaj novog vodovoda koji će rešiti i već dugo prisutne zdravstvene probleme stanovništva ovog dela opštine Barajevo koje je do sada često obolevalo od nefretisa, teškog bubrežnog oboljenja  koje se javlja zbog nesipravne vode za piće.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Baner_CZK.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati