pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

Uvođenje GIS-a u Barajevo - počela obuka radnika uprave

 

Realizacija Projekta „Uvođenje geografskog informacionog sistema u Barajevo“ koji finansira EU ulazi u svoju drugu polovinu. Nabavljena je odgovarajuća kompjuterska oprema i softver.
Jedan od ciljeva koji je postavljen projektom je obuka zaposlenih za rad u ovom programu. Značajna komponenta GIS-a su ljudski resursi (kadar) bez kojih bi GIS bio potpuno beskoristan, jer ljudi su ti koji kreiraju GIS, razvijaju procedure i definišu GIS zadatke, odnosno osmišljavaju, organizuju i učestvuju u realizaciji GIS-a. U tom smislu ljudski resursi koji učestvuju u realizaciji GIS-a su izuzetno značajni za uspeh i održivost projekta i njima je posvećena značajna pažnja.
U ponedeljak 12.12.2011. godine počela je petodnevna osnovna obuka 16 zaposlenih u Upravi Gradske opštine Barajevo, Javnom komunalnom preduzeću „10.oktobar“ i Direkciji za razvoj i izgradnju Barajeva. Obuka se održava u zgradi Gradske opštine Barajevo. Plan obuke u ovoj fazi predviđa da polaznici odslušaju 14 tema i da odrade postavljene praktične zadatke.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Baner_CZK.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati