pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

REGATA „BARAJEVO 2012.“

 
regata_2012.jpg

Na barajevskom jezeru Duboki potok 5. avgusta održana je regata – peto kolo MK lige, uz učešće 12 kajak-kanu klubova sa 168 takmičara iz Srbije, Bosne i hercegovine i Hrvatske. Ova regata ujedno je bila i peto kolo mini kajak lige i boduje se kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji, Ukupno je održano 26 zvaničnih trka u četiri discipline MK1 I MK2, kao i K1 i K2 za pionire i pionirke i kadete i kadetkinje i dve revijalne trke.
Najviše uspeha u takmičenju imali su veslači KKTK „Zabrežje“ sa osvojenih 28 medalja. Na drugom mestu je KSVR „Marina“ iz Progara, a treće mesto je pripalo KKK „Zmaj“ iz Zemuna. Kajakaši iz Barajeva u ukupnom plasmanu zauzeli su deveto mesto.
Medalje pobednicima pojedinačnih trka uručio je Miloš Tomić, direktor KK „Barajevo“.Najboljim ekipama u muškoj kategoriji pehare je uručio Dragan Ćirić iz Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. U ženskoj kategoriji pehare je uručio dr. Dobrosav Simović iz Kajak saveza Srbije, a sveukupnim pobednicima pehare je uručila Branka Savić predsednica opštine Barajevo.
Organizacija takmičenja bila je na zavidnom nivou. Značajan doprinos bezbednosti svih učesnika ove regate dali su Dom zdravlja i Policijska stanica  iz  Barajeva, kao i pripadnici PTJ iz Lipovice.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati